Kategorier
Behandlingsform

Kosmetisk akupunktur / Facelift

Mangler dit ansigt glød eller er det træt og livløst? Er det slapt og trænger til at blive strammet op? Eller ønsker du at mindske rynkerne og udglatte furerne?Skønheden kommer jo indefra, og da ansigtet afspejler dine indre ubalancer, vil akupunktøren, via. puls og tungediagnose, finde samt behandle disse.F.eks. kan problemer i miltens funktionskreds resultere i hængekinder og poser under øjnene; panderynker er forbundet med nyrens funktionskreds, og tør hud, tørhedsrynker og eksem er forbundet med lungens funktionskreds.Når dine ubalancer behandles, vil dine symptomer og gener formindskes eller ophøre, samtidig med at dit immunforsvar bliver stærkere.Ansigtsakupunktur foregår med bittesmå nåle, der næsten ikke kan mærkes. Dette øger blod gennemstrømningen, hvilket løfter ansigtet og får det til at stråle. Behandlingen tilpasses den enkeltes ønsker og behov, og disse redskaber og teknikker kan indgå uden ekstra beregning.

 

GUASHA: kinesisk massage med jadehorn, hvilket fremmer blodcirkulationen samt celledannelsen.

DERMAWAND: kraftig hudstimulering, der virker opstrammende og formindsker porerne samt udglatter huden (denne benyttes endvidere til øjenbrynsløft).

POWERLASER: smertefri laser der uden bivirkninger fremmer kollagen-produktionen og strammer hele ansigtet op.

 

75 min 800 kr

2 kommentarer til “Kosmetisk akupunktur / Facelift”

Hej Raziye,
Undskyld det sene svar, men har først lige modtaget dit spørgsmål. Ja, man kan godt bruge alle 3 varianter ved en behandling, og resultat kan ses med det samme, men bliver selvfølgelig bedre for hver behandling. Du er også velkommen til at ringe hvis du har flere spørgsmål.

venlig hilsen
Anya
http://www.flowpoint.info
28414688

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *